Aardend Edelsteen ketting

 

Aardend

Deze super toffe ketting heb ik geregen van blackstone, hematiet en rvs kralen.

Deze combi helpt je sterk te aarden.

Zoals ik eerder Vd week heb verteld is aarden zo ontzettend belangrijk!

Leuk als setje met deze veren oorbellen

Blackstone

Het mineraal Blackstone (ook wel Gabbro genoemd) bevordert de snelheid van denken en werkt inspirerend en aardend. Hij helpt je om Intuïtieve informatie bewuster en nauwkeuriger te verwerken. Het mineraal Blackstone maakt spirituele groei makkelijker en hij zorgt ervoor dat je sterker en meer aanwezig in het leven staat. Blackstone biedt hulp bij het reguleren van de hartslag en het bloed te voorzien van zuurstof.

Klachten verminderen met Blackstone:

Het mineraal blackstone werkt goed tegen opvliegers, infecties, immuunsysteem, kneuzingen en verstuikingen, is koorts verlichtend.

Eigenschappen bevorderen met Blackstone:

Het mineraal Blackstone biedt hulp om de hartslag te reguleren, het bloed te voorzien van zuurstof.

Toepassing van Blackstone:

Het mineraal Blackstone kun je gebruiken bij meditatie, spirituele ontwikkeling. Je kunt hem dragen op het lichaam of in de omgeving hebben staan van bv je werkplek voor inspiratie.

Blackstone harmoniseert met:

Het mineraal Blackstone harmoniseert met fenakiet, azeztuliet, natroliet, brookiet, herderiet om de coherentie en stabiliteit van je energieveld naar een hoger niveau te tillen. Blackstone samen met hematiet of rookkwarts zorgt voor extra aarding

Chakra:

Alle chakra’s

Hematiet werking

Hematiet is een van de meest effectieve stenen om je te hepen om te aarden in je lichaam en de fysieke wereld. Daardoor ken het helpen om zweverigheid en verwarring tegen te gaan. Verder kun je de steen gebruiken om je auraveld en chakra’s in evenwicht te brengen.

Manifesteren op aarde

Voor veel spirituele mensen is hematiet een ideale steen. Het helpt je om fysiek aanwezig te zijn op aarde en jouw missie te manifesteren hier op aarde. Verder kan het dragen ervan je helpen om je dromen en aspiraties waar te maken. Ook helpt de steen je om het verschil te zien tussen een juist innerlijk beeld en fantasie.

Van polariteit naar eenheid

Hematiet is een steen van verbondenheid tussen de aardse en de geestelijke wereld. Het helpt bijvoorbeeld om de hoogste frequentie naar het fysieke te brengen, zodat we onze hoogste doen kunnen manifesteren. Ook is het een steen van integratie, die alle ervaringen tot een samenhangend geheel maakt. De energie van deze steen vraagt je om geaard te zijn en verbonden te zijn met je eigen zielskracht. Hematiet bezit de polariteit van zowel het manlijke als het vrouwelijke (yin en yang), wat tot uiting komt in een een evenwichtige energie die tegengestelden samenvoegt. Zo brengt de steen ons van polariteit naar eenheid.

Spirituele werking

Op spiritueel gebied leert hematiet je hoe je polariteit kunt oplossen. Ook leert het je hoe tegenstelling kunnen worden gebalanceerd en hoe je licht kunt manifesteren. Ook is het een sterk aardende steen die je zeer hoogfrequente energie geeft, terwijl je tegelijkertijd verbonden blijft met je lichaam en de aarde

Emotionele werking

Op emotioneel gebied kan hematiet helpen om de zon achter de wolken te zien. Of in andere woorden het licht aan het einde van elke tunnel te zien. Het geeft je kracht, moed en standvastigheid bij tegenslag. Daardoor is het een krachtige bondgenoot wanneer je werkt aan het integreren van je schaduwzijde.

Lichamelijke werking

Op lichamelijk gebied kan hematiet steun geven bij herstel van ziekten van het bloed. Ook kan het de leverfunctie bevorderen en bijdragen aan het ontgiftingsproces.

Chakra:

1ste

Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een (holistisch) arts!

Heb je vragen of interesse in deze toffe ketting? Neem dan contact met mij op!

 
Interesse in deze gave ketting? Of graag zelf je ketting met bepaalde edelstenen samen stellen?
Neem gerust contact mij op!