Edelsteen armbanden

๐ŸคŽ๐Ÿ–ค๐Ÿ’™ Armbanden ๐Ÿ’™๐Ÿ–ค๐ŸคŽ
ย 
๐Ÿ’™ Werking Lapis Lazuli
Lapis Lazuli is een even exclusieve als krachtige steensoort. Het wordt ook wel de spirituele steen genoemd. Het brengt heldere inzichten terwijl het de drager meteen aanreikt deze duidelijk te communiceren. Spiritueel zet de steen de bovenste chakraโ€™s open en verbindt ze met elkaar. Het is alsof midden in de nacht het licht aangaat. Ineens is het verborgene zichtbaar. De gouden plekjes in de steen staan volgens de oude Egyptenaren dan ook voor de sterren zichtbaar aan de blauwe hemel. Zij schijnen hun licht en schenken ons hun kracht. Daarnaast mogen we zeker ook de fysiek helende kwaliteiten van deze wonderdoener niet vergeten.
๐Ÿ’™Spiritueel
Lapis Lazuli leert haar drager voor zichzelf te aanvaarden en zien, het brengt spirituele ontwikkeling en een zuivere communicatie. De steen is sterk verbonden met spiritualiteit. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. Ook kent het een sterke werking op de keel en het keelchakra (5e). Hierdoor helpt het bij het uiten van emoties.
๐Ÿ’™Emotioneel & Mentaal
De steen staat bekend als vriendschapssteen. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Met deze steen vind je de weg terug naar het eigen zijn terwijl het creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest bevordert. De diepblauwe kleur wordt al eeuwen geassocieerd met wijsheid, bezinning en verdieping.
๐Ÿ’™Lapis Lazuli Fysiek
Fysiek helpt Lapis klachten van mond (aften, amandelen), keel, stem, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Als heelsteen wordt de Lapis Lazuli al eeuwen ingezet voor klachten van hoofd, keel en longen. Lapis helpt ook bij de verwijdering van fysieke klachten die zijn ontstaan door ergernis. Zo heeft de steen een goede uitwerking op Migraineklachten en zorgt het bijvoorbeeld dat nagelbijten wordt afgeleerd als de steen lang genoeg wordt gedragen.
๐Ÿ’™ Opbouwend
De edelsteen heeft een opbouwend effect op botten wat het een goede steen bij osteoporose maakt. Het is de ideale edelsteen bij sportblessures (blauwe plekken, botbreuken) maar ook bij hoofdpijn en zenuwpijn helpt deze alleskunner. Het effect op zenuwpijnen komt door de aanwezigheid van aluminium in de steen. Zo wordt ze ook wel vaker gebruikt bij klachten van een whiplash of het verlichten van MS (Multiple Sclerose) klachten..
Er is ook een sterke connectie met de vrouwelijke energie. Het reguleert dan ook de de menstruatiecyclus en het werkt uitstekend tegen pukkeltjes, eczeem en huidwondjes. Verder is het zo dat de edelsteen de samenwerking van maag, lever en nieren stimuleert.
In deze tijd erg fijne eigenschappen van Lapis zijn verder dat het eerlijk maakt, het helpt blokkades en maskers af te leggen zodat de drager totaal zichzelf durft te zijn en dit ook wil. Helpt verder vooroordelen te laten verdwijnen.
๐Ÿ’™Relatie
De edelsteen helpt de partner accepteren zoals die is.
๐Ÿ’™Toepassingen
Draag de steen op het hart om een hoge bloeddruk te verlagen. Bij een lage bloeddruk vanzelfsprekend de steen niet lang achtereen dragen.
Olie van deze wonderdoener helpt bij oorklachten door parasieten
Chakra
5e chakra (keel, ordenen & creรซren), 6e Chakra (3e oog, intuรฏtie), 7e Chakra (kruin, overgave & geloof)
๐Ÿ’™Lapis Lazuli Sterrenbeeld
Boogschutter, Waterman, Vissen, Steenbok, Schorpioen
๐Ÿ’™Verzorging
Lapis Lazuli niet reinigen met water. De steen kan hier door aangetast worden. Hier vind je meer informatie over het reinigen en opladen van edelstenen.
ย 
๐ŸคŽTijgeroog werking
Tijgeroog is een beschermende steen die vroeger als talisman werd gedragen. Daarnaast combineert het de energie van de aarde met de energie van de zon. De steen zorgt daardoor voor een hoge energie vibratie die wel geaard is. Verder is het een steen van vitaliteit, praktische zin en fysieke actie.
De basis versterken
Tijgeroog stimuleert het basis chakra en helpt je om kalm en bij jezelf te blijven. Verder is tijgeroog een steen van mentale helderheid. De steen helpt je daarnaast om het evenwicht te bewaren tussen uitersten. Daardoor kun je voorbij de dualiteit komen. Tijgeroog activeert de lagere chakraโ€™s en stemt deze op elkaar af. Hierdoor kun je vanuit je gehele basis handelen en manifesteren.
Onvoorwaardelijke liefde en evenwicht
Tijgeroog kan je helpen om je te verbinden met het Christus bewustzijn van onvoorwaardelijke liefde en mededogen. Dit is รฉรฉn van de redenen waarom het een steen van evenwicht is. Verder kan de steen je namelijk helpen om alle kanten van een zaak te beschouwen. Dit maakt de steen ideaal voor mensen die bemiddelen. Door uit de dualiteit en strijd te komen kun je de beste oplossing voor iedereen vinden.
Licht op aarde
De steen aardt de energie van de zonnestraal in de aarde. Tijgeroog bezit daarnaast de frequentie van schepping, van zonlicht op de grond. Deze combinatie van eigenschappen helpt je om evenwichtig en in balans te zijn. Hierbij werkt jouw verbinding met de geesteswereld door in alles wat je doet.
Kinderen
Doordat de steen de eerste drie chakraโ€™s stimuleert, past de steen vaak goed bij kinderen. In de ontwikkeling van kinderen worden ook de chakraโ€™s ontwikkeld. Met name bij jongetjes kan tijgeroog een fijne ondersteuning zijn. Het helpt ze namelijk om op gezonde wijze hun wil te ontwikkelen. Ook helpt het ze om in verbinding te blijven met de geesteswereld en de basis in zichzelf te behouden of hervinden.
Spirituele werking
Tijgeroog leert je het evenwicht tussen polariteiten te bewaren en de onderliggende eenheid achter schijnbare tegenstellingen te zien. Verder helpt de steen je om evenwicht te vinden tussen het fysieke en het spirituele. Daarnaast helpt de steen je om de geesteswereld in alledaagse taken te zien. Ook ondersteunt de steen je om jouw wil gezond in te zetten; voor het goede van iedereen.
Emotionele werking
Tijgeroog trommelsteen helpt mensen die de neiging hebben om in extremen te vervallen om balans in hun emotionele leven te vinden. Het kan daarnaast harmonie bewerkstelligen tussen mensen met uiteenlopende standpunten, religieuze opvattingen en levensvisies. Hierdoor is het een uitstekende steen om de harmonie in families en relaties te herstellen.
Lichamelijke werking
Tijgeroog trommelsteen kan het bloed versterken, net zoals de algemene vitaliteit. Het kan een positieve invloed hebben op het endocriene stelsel.
Affirmatie: Ik handel met vertrouwen, helderheid, evenwicht, eerlijkheid, enthousiasme en kracht.
Let op, edelstenen zijn geen vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.
ย 
ย 
๐Ÿ–ค werking lavasteen
ย 
Lavasteen verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Het is een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken.
Verzorging
Lavasteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.
Chakra
Basis chakra (1e chakra)
ย 
Heb jij interesse in 1 van deze gave armbanden? Of wil je graag jouw eigen armband samen stellen? Dat kan! Neem dan contact met mij op!
ย 
ย