Moon Edelsteen ketting

 

Moon

Deze ketting heb ik geregen van Landschap Jaspis, Citroën en rvs kralen.

Met een maan hanger eraan.

Landschap Jaspis

Landschapsjaspis is een aardende en beschermende steen. Het is een steen die je met twee benen op de grond zet en die je helpt om de energieën van de aarde uit te wisselen. Landschapsjaspis zet aan tot actie en helpt je om door te zetten om je doelen te bereiken. Het is ook een steen die je assertief maakt en angsten voor conflicten verminderd. Landschapsjaspis helpt je om uit te zoomen, om het totale plaatje te kunnen zien. Jaspis is ook een steen die negatieve energie opneemt en beschermt je tegen elektrosmog.

Landschapsjaspis is een fijne meditatiesteen en helpt je om echt contact te maken met je diepe innerlijk en moeder aarde.

Lichamelijk heeft Landschapsjaspis een ontgiftende werking en stimuleert het de stofwisseling. Landschapsjaspis heeft een positieve werking bij huidallergieën en klachten van hooikoorts. Ook heeft Landschapsjaspis een positieve invloed op de bloedsomloop en je spijsvertering.

Kleur

Bruin getekend, Beige, Geel

Chakra

Wortelchakra, Sacraalchakra, Zonnevlechtchakra

Sterrenbeeld

Maagd

Citrien

Werking

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Verzorging

Citrien kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar een beetje oppassen met zonlicht.

Toepassingen

Citrien kan op of bij het lichaam gedragen worden, bij voorkeur op de huid.

Er kan met de steen gemediteerd worden.

Citrien kan verwerkt worden tot een elixer en dit werkt met name goed bij menstruatieklachten en in de overgang.

Chakra

Zonnevlecht chakra (3e)

Sterrenbeeld

Tweelingen & Leeuw

Bij vragen of interesse neem dan contact met mij op!

 
Interesse in deze gave ketting? Of graag zelf je ketting met bepaalde edelstenen samen stellen?
Neem gerust contact mij op!