Energie Orgonite Piramide Groot

Energie

Van het kijken alleen al hierna krijg je toch energie?

Krachtige Orgon piramide met O.a.

Goud Rutiel, Seleniet, Bergkristal en Sunghiet

werking goud rutiel

In elk aspect van het leven overvloed creëren? Goud Rutiel helpt graag. Deze hoogenergetische steen maakt het leven makkelijker. Negatieve en echt donkere energie worden verdreven, de geest (gedachten) helder gemaakt, boodschappen van de ziel weer duidelijk en overvloed aangetrokken. Nog niet genoeg? De steen versterkt en passant ook nog het contact met het goddelijke, laat boodschappen duidelijker doorkomen en heeft het vermogen om dit voort te laten duren.

Spiritueel

Het bij je dragen van deze steen kan enorme effecten hebben. Doordat het negativiteit en blokkades weghaalt en tegelijk de verbinding met de ziel en wilskant herstelt, gebeurt er nogal wat. De omgeving en eigen gedachten kunnen al snel gaan veranderen. Als mooie ‘bijkomstigheid’ schoont de steen het aura op zodat ook spiritueel de groei die nodig is kan worden aangegaan.

Intentie

Enorm sterk ook voor diegenen die graag met intentie bezig zijn. Zet de door jouw gewenste intenties op een rij terwijl de steen gedragen wordt. De steen helpt sowieso om alle intenties naderbij te trekken dit door zijn sterke band met de ziel en de wilskracht. Gedachten materialiseren veel sneller met deze steen.

Emotioneel & Mentaal

Goud Rutiel creëert een goed gemoed en is dus zeer behulpzaam bij depressies. De steen maakt creatief en vrolijk. Verder krachtig bij: angsten, gegeneraliseerde angststoornis, PTSS, fobieën, zelfhaat. Vergeven van de eigen zelf in alle aspecten en ‘levels’? Deze gouden helper staat paraat en beschermt tegen energie van buitenaf.

Fysiek

Over de steen wordt gezegd dat ze parasieten tegengaat. Verder stimuleert het groei in de cellen en is het behulpzaam bij kapot weefsel, stembandproblematiek, schildklier, alvleesklier, nieren, blaas en darmen.

Kwarts met Rutiel fantoom

Prachtige eigenschappen maar wat voor steen is het nou precies? Goud Rutiel zijn dunne goudkleurige draadjes die in kwarts liggen opgesloten. Dit kan Bergkristal of Rookkwarts zijn. De dunne draadjes zorgen dat de steen tot grote hoogte wordt ge-energetiseerd. Omdat kwarts ook als versterker fungeert is de combinatie van beiden stenen reuze. De steen versterkt dan ook elke aanwezige steen.

Chakra

Krachtige steen voor alle chakra’s maar vooral het 3e chakra (solar plexus, gevoelswarmte, alvleesklier). Het stimuleert ook het Hoger Bewustzijn.

Werking Seleniet

Seleniet is de engelensteen bij uitstek. De hoge vibratie van deze witte steen brengt oneindige liefde, heling en transformatie. De edelsteen staat in directe verbinding met het lichtlichaam en hogere engelen energie. Het maakt positief door de sterke connectie met de zon. De zon zorgde immers voor het verdampen van de zee waardoor het gesteente ontstond. Verder zorgt het voor een heldere geest en opent het kruin chakra. Verder stat de steen bekend om het brengen van rust en zelfvertrouwen. Hier houden de positieve eigenschappen echter niet op. Mediteren, telepathie, spreken met engelen en andere spirituele activiteiten, Seleniet draait er de hand niet voor om.

Spiritueel

Volgens de overlevering is de steen een bewoner van de dimensie tussen licht en materie. Als de steen vastgehouden wordt neemt het de drager mee naar het licht waardoor spirituele gaven ontwaken. Ook reizen tussen dimensies en levens is gemakkelijker met deze witte wonderdoener. Plaats de steen onder het hoofdkussen of als piramide onder het bed voor een betere nachtrust. Als de edelsteen in huis wordt gelegd zal het een beschermend licht netwerk rond het huis weven waardoor een veilige rustige ruimte ontstaat. Last van lifters (entiteiten die aan het aura kleven) ook dan is Seleniet de gedroomde helper, het verwijderd ze liefdevol en zonder poespas.

Emotioneel & Mentaal

Seleniet helpt bij het vergaren van inzicht en de beslissing die daar veelal op- volgt. Het maakt het onderbewustzijn inzichtelijk en laat verborgen niveau’s naar de oppervlakte komen. Helpt positief te denken en zorgt dat trauma’s getransformeerd worden. Helpt bij stress en neemt irritatie door vermoeidheid weg.

Fysieke werking

Epileptische aanvallen, ruggengraat, flexibiliteit, kwikvergiftiging uit amalgaam, vrije radicalen, borstvoeding, hormoonschommeling, overgewicht, spijsvertering stoornissen, vruchtbaarheid, tumoren

Chakra’s

7e chakra (overgave & geloof, kruinchakra), eigenlijk past de steen uitermate goed bij alle chakra’s omdat deze ze balanceert vanaf de kruin tot aan basis.

Werking Shungiet

Shungiet is meer dan 2 miljard jaar oud en ontstaan voordat er enig organisch leven op de planeet aarde bestond. Normaal worden mineralen gevormd op koolstof basis van vergaan organisch materiaal (bijvoorbeeld bossen). Over Shungiet wordt gefluisterd dat het via een enorme meteoriet de aarde heeft bereikt, het Onega meer vormde, en zo heeft bijgedragen aan leven op onze aarde. Een zeer speciale steen waarvan wordt gezegd dat het de krachtigst helende steen is die wij op onze planeet kennen. Water van Shungiet heeft ongekend helende eigenschappen.

Spiritueel

Shungiet haalt de schadelijke elektromagnetische straling weg, verwijderd elke vorm van negativiteit en stimuleert het opkomen van oude wijsheid. Met de steen kan contact gemaakt worden met wijsheid van ver voor de oorsprong van de mens. Een fantastische ervaring. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de edelsteen vele schadelijke stoffen voor de gezondheid letterlijk absorbeert. Pesticiden, vrije radicalen, bacteriën, virussen, EMF, magnetrons en andere vibraties hebben geen kans bij Shungiet.

Emotioneel & Mentaal

Het kristal herstelt de emotionele balans, verwijdert niet alleen stress maar zet het om in een sterke energetische positieve lading.

Fysiek

De steen versterkt het fysieke welzijn en immuunsysteem. De Russische wonderdoener heeft een positieve invloed op cellulaire stofwisseling, neurotransmitters, immuunsysteem, spijsverteringsstelsel, maagklachten, enzymproductie, ontgifting, anti-histamine (allergische reacties), antibacterieel, ontstekingsremming, keelpijn, brandwonden, hart en vaatziekten, bloedstoornissen, allergie, astma, diabetes, artritis, nier, lever, impotentie, chronische vermoeidheid, verlicht pijn.

Chakra

1e chakra (basis, manifestatie)

Heb je vragen over of interesse in deze gave piramide, neem dan gerust contact met mij op.

Negatieve effecten van elektromagnetische straling zijn o.a.:

 • Hoofdpijn
 • gezondheidsklachten
 • slapeloosheid
 • Vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • duizeligheid
 • oorsuizen
 • prikkelbaarheid
 • geheugenverlies
 • verminderde concentratie
 • depressiviteit
 • verlaging van immuniteit.