Mermaid schijf

Mermaid schijf

Deze gave ontlaad/oplaadschijf met O.a. gouden driehoek, shungiet, sodaliet…

Transformeert negatieve energie om in positieve energie. Brengt balans en harmonie in de ruimte. Waardoor je bewustzijn open gaat. Werkt overigens ook tegen straling.

Zeemeerminnen behoren tot de meest tijdloze en universele wezens van de magische wereld. Het zijn vrouwelijke wezens met een vissenstaart, ze lokken met hun prachtige stem zeelieden de diepte in. Tegenwoordig worden zeemeerminnen gezien als lieve, charmante schepsels, maar voordat het tragische sprookje De kleine Zeemeermin van Hans Christiaan Andersen bekend werd, over zelfopoffering in de liefde, hadden deze watergeesten een meer duister imago.

Net zoals de sirenen in de Griekse mythologie, zagen de mensen zeemeerminnen als gevaarlijke, onbetrouwbare verleidsters. Hun doel was om mannen het zeemansgraf in te lokken. Deze verhalen zijn een goed voorbeeld van de mannelijke angst voor de archetypische vrouwelijkheid, waarbij het diepe water staat voor vrouwelijke seksualiteit en het verdrinken voor identiteitsverlies. De grootste nadruk in deze vertellingen ligt dan ook op de sterke aantrekkingskracht die een man moet weerstaan, wil hij niet ten onder gaan. Vaak zie je de zeemeermin met haar kam en spiegel, die staan voor oppervlakkigheid en ijdelheid. Toch kunnen we in de legenden een aantal aanwijzingen vinden van een diepere betekenis. Soms onthullen zeemeerminnen vrijwillig kennis over geneeskrachtige kruiden en kunnen ze zo een leven redden. De vrouwelijke kant van het menselijke karakter dat betrekking heeft op de zeemeermin moet ijdelheid vervangen met medelijden, dus mensen redden in plaats van verdrinken. Het mannelijke deel dat bang is van de zeemeermin moet dat vrouwelijk archetype dat ons naar de diepte kan leiden (ons diepere zelf) omarmen, omdat zij ons kan redden van de verdrinkingsdood. Op een bepaalde manier verbindt de zeemeermin ons met een oud deel van onszelf dat evolueerde in de diepe oceaan, een deel dat we zijn vergeten, een deel dat we moeten omarmen.

Dolfijnen, ook wel de engelen van de oceanen genoemd leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en in eenheid. Dolfijnen zijn geweldige healers en beschermers van het licht op de planeet aarde. Het zijn hoog geëvolueerde wezens die zich in verschillende dimensies kunnen begeven.

Zelfs in de tijd van Lemurië leefden er al dolfijnen en werden zij in verbinding gebracht met andere werelden en entiteiten (buitenaardse wezens). De dolfijnen zijn wezens die deze planeet in de gaten houden zodat wij geen natuurrampen veroorzaken en ook helpen zij ons om te voorkomen dat we de aarden vernietigen. De Lemuriërs waren telepathisch verbonden met de dolfijnen en spraken hun taal, de “Dolphin Codes”.

De schijf is 10cm doorsnede en 2cm dik.

Heb je interesse of vragen over deze gave schijf, neem dan contact met mij op!

Negatieve effecten van elektromagnetische straling zijn o.a.:

 • Hoofdpijn
 • gezondheidsklachten
 • slapeloosheid
 • Vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • duizeligheid
 • oorsuizen
 • prikkelbaarheid
 • geheugenverlies
 • verminderde concentratie
 • depressiviteit
 • verlaging van immuniteit.