Natuurlijke Teken halsband voor huisdier

🐕 🐶 Natuurlijke Tekenhalsband 🐶🐕

Een keramische tekenhalsband, hoe werkt dat?
De natuurlijke tekenbanden (zonder enige chemicaliën) zijn gemaakt met EM-X keramische kralen.
EM staat voor Effectief Micro-organisme.
De kralen/stenen worden gemaakt van een speciale klei samen met ongeveer 80 verschillende micro organismen erbij.
Dit wordt allemaal samen gebakken. Wanneer een hond of kat deze stenen draagt zul je merken dat teken zich veel minder snel of helemaal niet meer gaan vastbijten. De werking is bij elke hond verschillend maar over het algemeen zal vanaf een week of 3 constant dragen de werking merkbaar worden. Je hond wordt dan een heel stuk minder aantrekkelijk voor teken.
Infrarood golven
EM keramiek heeft een reinigende en vitaliserende werking. Doe je de stenen in water, dan krijgt het water zijn oorspronkelijke structuur weer terug. Doe je het in een vaas met bloemen, dan zullen je bloemen echt wat langer staan. EM keramische kralen stralen lage infrarood golven uit. Wij mensen en ook je honden of katten zullen hier niets van merken, maar teken houden niet van deze resonantie. De stenen zorgen ook voor een betere weerstand en sommige eigenaren merken zelfs op dat de vacht van hun hond meer gaat glanzen. Regelmatig horen we ook terug dat honden ook minder last van vlooien hebben. De band is echt gericht op het voorkomen van teken, maar het is altijd fijn wanneer je ook merkt dat je hond geen vlooien meer heeft.
 
Hoe dragen?
Af en toe even de band af doen is geen probleem, maar probeer hem wel zoveel mogelijk te laten dragen. Zeker de eerste paar weken moet hij nog opladen bij je hond. De eerste 3 weken adviseren we om hem 24 uur per dag te dragen, daarna mag hij desgewenst ook ’s nachts af. Ook tijdens het spelen mag hij best even af. Maar nogmaals, de eerste 3 weken (om op te bouwen zodat hij optimaal kan werken bij je hond) zou ik hem zoveel mogelijk omhouden.
In principe blijft de werking altijd, zolang je de band goed verzorgt. Zie je op een bepaald moment dat sommige stenen niet meer heel zijn (gebroken/stukjes af), dan is het tijd om de band te vernieuwen. Sommige honden dragen een paar jaar dezelfde band (uiteraard gaat de kleur van het touw na verloop van tijd wel wat verkleuren)
Hoe verzorg je de halsband?
Spoel hem ongeveer elke 2 weken af onder de kraan. Hiermee activeer je de micro-organismen in de stenen weer opnieuw.
 
Let op!
Gebruik geen schoonmaakmiddelen, hiermee beschadig je de werking van de keramische stenen.
Laat de band gewoon opdrogen (in de zon bij voorkeur) Gebruik de band niet als halsband voor aan een riem, daar is hij niet sterk genoeg voor. Zorg dat de band niet te los zit, hij moet echt de vacht goed raken en moet niet per ongeluk over de kop af kunnen gaan.
Je hond kan er gewoon mee zwemmen in zee of ander water. Ook modder is geen enkel probleem. Spoel hem daarna gewoon af met water en laat hem opdrogen.
De banden worden op maat door mij gemaakt en zijn in vele verschillende kleuren en vormen te bestellen!
 
‼️Nu als introductie prijs €15,-
(Bij een standaard band met gemiddelde band grootte)
 
Wil jij ook een natuurlijke tekenband die er ook nog eens leuk uit ziet voor jouw hond?
Neem dan gerust contact met mij op!