Obsidiaan Orgonite Piramide

Obsidiaan Piramide

Werking Obsidiaan

Obsidiaan is een enorm krachtige steen.

De steen zelf is sterk inzichtgevend en reinigend. Hierdoor stimuleert het de persoonlijke ontwikkeling. De waarheid komt boven, de drager ziet de kern van problemen en/of weggestopte emoties komen naar boven zodat de blokkades kunnen worden geslecht. Obsidiaan werkt veelal als een spiegel zodat de drager kan ontdekken wie hij of zij nu echt is. Dit is natuurlijk niet altijd even prettig, oude trauma’s kunnen worden opgerakeld en soms is inzichtelijk krijgen wie je bent een schok.

Spiritueel

Obsidiaan trekt je naar het diepste midden van jezelf. Het is een steen die de ziel openlegt en reinigt. Tijdens dit proces grond het Spirit in de ziel zodat groei op alle vlakken binnen handbereik is. Geen steen voor watjes, want Obsidiaan haalt alle donkerte naar boven en transformeert ze. Tegelijk is het een krachtig schild tegen negatieve intenties van anderen. Ideale steen dus ook bij sjamanistische reizen zodat het donker wel ervaren wordt maar nooit de ziel zal corrumperen. Het aardester chakra krijgt een diepe gronding in Moeder Aarde en het zijn beseft dat het een is met al dat is. Een enorm krachtige spirituele steen voor gevorderden dus. Hij zal je verwonderen en op magische wijze een enorme groei laten doormaken.

Emotioneel & Mentaal

Maar we zijn er nog niet wat helende effecten betreft. De steen vermindert angst, doorbreekt blokkades, trauma’s, beperkende gedrag- en denkpatronen. Tegelijk beschermt hij tegen mentale aanvallen, vermindert spirituele of emotionele afhankelijkheid en neemt negativiteit weg uit de omgeving. Zo is de steen ook goed te gebruiken tegen straling. De drager van Obsidiaan wordt gezegend met helderheid van denken en verscherpte zintuigen. Het mineraal is uitermate geschikt om mee te mediteren.

Fysiek

Op fysiek vlak werkt de steen pijnstillend, kramp-opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten. Obsidiaan is ontstaan uit snel afgekoeld lava en wordt dus gevonden in vulkanische gebieden. Het is een opaak zwarte, glasachtige steen soms met witte, grijze of rode vlekjes.

Sterrenbeeld

Schorpioen & Steenbok.

Chakra

Basis chakra (1e), Intuïtie chakra (6e)

spell bottle:

De spell bottle in de piramide is speciaal voor energetische bescherming gemaakt.

Een piramide

Een piramide is vaak een prachtig kunstwerk om te zien en wordt gebruikt om neer te zetten in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of een werkkamer. De piramide zou door zijn bijzondere vorm een soort ontvanger en versterker zijn, of een resonantie van verschillende energievelden, zoals elektromagnetische golven, kosmische golven, elektrische ontladingen, zwaartekrachtgolven, en zo die onze planeet omgeven en die zich dus ook in lucht rondom en in een piramide bevinden.

Binnen in de piramide komen deze verschillende ontvangen energieën met elkaar in contact.

De punt van de piramide fungeert als een soort antenne en trekt energie aan uit de kosmos. Deze energie wordt via de zij en onderkant afgegeven aan alles en iedereen die zich in de buurt van de piramide bevindt. Daarnaast zouden piramides kunnen helpen tegen klachten als hoofdpijn, migraine en slaapproblemen. Ook in werkruimtes en werkkamers worden piramides gebruikt om de concentratie te verbeteren.

Heb je vragen over of interesse in deze gave piramide, neem dan gerust contact met mij op.

 

Negatieve effecten van elektromagnetische straling zijn o.a.:

 • Hoofdpijn
 • gezondheidsklachten
 • slapeloosheid
 • Vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • duizeligheid
 • oorsuizen
 • prikkelbaarheid
 • geheugenverlies
 • verminderde concentratie
 • depressiviteit
 • verlaging van immuniteit.