Red Dragon

Red Dragon

Rode Draak geeft als naamgever aan dit pad zijn energie aan deze hele periode. Rode Draak energie is die van de oermoeder die voedt, draagt, accepteert wat is en voor alles een praktische oplossing heeft. Rode Draak stelt je in staat om voor jezelf te zorgen als een moeder voor haar kind.

Rode jaspis werking

Rode jaspis staat bekend als de hoogste voeder. Over tijd versterkt deze steen op duurzame wijze de levensenergie. De steen stabiliseert en geeft rust en biedt daardoor ondersteuning bij stress. Ideale steen om als ketting te dragen

Versterking

Rode jaspis kan je helpen om je uithoudingsvermogen te vergroten. Ook kan de steen je helpen om over loop van tijd je levenskracht in je energieveld toe te laten nemen. De steen versterkt je basis chakra en je verbinding met de aarde. Daarnaast versterkt de steen je geheugen .

Stabiliteit

De energie van rode jaspis is stabiel en helpt je daardoor om je eigen energie te stabiliseren. Dit kan leiden tot een goede gezondheid, evenwichtige emoties, waarheid spreken en passend handelen. Rode jaspis doet zijn werk geleidelijk aan. het voordeel hiervan is dat de verandering heel goed bestendigd.

Kundalini energie

De frequentie van rode jaspis opent en stimuleert het basischakra en de kundalini energie. Wanneer de kundalini energie vanuit je bekken via je rug omhoog gaat geeft dit krachtige spirituele ervaringen. Want deze energie activeert, reinigt en sterkt alle chakra’s en niveau’s van het energetische lichaam.

Seksuele expressie

Ook kan de energie van rode jaspis seksuele en/of creatieve energie stimuleren. De steen kan je daarom inzetten bij impotentie of gebrek aan seksueel belangstelling. Ook kan de steen je seksuele energie en je ideeën en overtuigingen over seksuele expressie in balans brengen.

Discipline

Rode jaspis draagt bij aan het manifesteren van creatieve ideeën. Het kan je helpen aan een project of idee te blijven werken, ook als je initiële enthousiasme is verminderd. De energie van de steen helpt je om gedisciplineerd te zijn in je creative werk.

Spirituele werking

Rood jaspis activeert en stimuleert het basischakra en draagt eraan bij dat de kundalini-energie door het lichaam omhoog kan trekken.

Emotionele werking

Rode jaspis helpt je om schaamte of schuld rondom seksuele kwesties los te laten. Het is een bondgenoot voor mensen die zich hebben voorgenomen te helen en te herstellen van gewelddadige seksuele ervaringen.

Lichamelijke werking

Rode jaspis is een steen van fysieke kracht en energie. Het is zeer heilzaam voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben om te herstellen van lichamelijke zwakte door ziekte.

Heb je interesse in deze gave draak? Of wil je zelf graag jouw eigen kleuren samen stellen? Neem dan contact met mij op!

Negatieve effecten van elektromagnetische straling zijn o.a.:

 • Hoofdpijn
 • gezondheidsklachten
 • slapeloosheid
 • Vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • duizeligheid
 • oorsuizen
 • prikkelbaarheid
 • geheugenverlies
 • verminderde concentratie
 • depressiviteit
 • verlaging van immuniteit.