Hoe werkt een behandeling?

Bij een behandeling, meet ik eerst je chakra’s uit. Zodat we in kaart kunnen brengen welke chakra’s niet optimaal functioneren.

Hierna mag je lekker ontspannend gaan liggen op de massage tafel waar je op een heerlijk verwarmde Jade mat ligt. En zal ik een ontspannende oefening met je doen.

Nadat je lekker ontspannen ligt, zal ik met de magneten gaan masseren. Dit is een zeer ontspannende massage.

Waardoor je lichaam en geest ook even echt tot rust komen.

Ook werk ik met energie en de chakra’s.

Deze zal ik ook een voor een dmv handopleggingen behandelen.

Overigens is het zo dat een persoon onbewust zelf beslist wat die daadwerkelijk ontvangt. Ik ben eigenlijk alleen maar een doorgeef tool van energie.

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, dat is per persoon verschillend, maar je zult zeker na de eerste keer al echt wel iets voelen!

Hier nog even wat praktische informatie:

Tijdens magneet therapie wordt gebruik gemaakt van de ordende werking van magneten. In alle cellen in ons lichaam zitten + en -.

Magneten hebben ook een + en – kant. Van magneten weten we dat ze dezelfde kant afstoten en de tegengestelde kan aantrekken, dus -/- en +/+ stoten elkaar af en +/- trekken elkaar aan.

Door allerlei invloeden van buitenaf kan de structuur van het weefsel van bv organen en spieren in de war raken en minder gaan functioneren, met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten als gevolg.

Rode bloedlichaampjes hebben de neiging om aan elkaar te klonteren. Magneten hebben invloed op het ijzer in het bloed, zij trekken de cellen als het ware uit elkaar en zo kunnen de cellen weer beter hun werk doen!

Door betere doorbloeding van de organen wordt het zelf-helend vermogen van het lichaam geactiveerd en kunnen klachten eventueel verminderen of zelfs verdwijnen.

contra indicaties:

  • koorts
  • erste 3 maanden van zwangerschap
  • mensen met een pacemaker of andere medische apparaten met een batterij.
  • bij ernstige ziektes raadpleeg eerst een (holistisch) arts.

Ik adviseer de massage op een blote huid uit te voeren. Dit omdat het veel ontspannende aanvoelt ook dmv een heerlijke massage olie. Maar mocht je dit om wat voor reden dan ook niet prettig vinden, kan de massage over kleding heen gegeven worden. De werking Vd magneten blijft hetzelfde.

Wel adviseer ik je om dunne en makkelijk zittende kleding te dragen.

Een behandeling werkt ongeveer 1 a 2 weken door. Het is dan wel aan te raden voor optimaal resultaat om na deze 2 weken nog een behandeling in te plannen.

Maar dit is natuurlijk een eigen keuze en afhankelijk hoe je zelf op de behandeling reageert!