Wie ben ik

Wie ben ik? 

 In mijn praktijk ontmoet ik veel mensen en zij ontmoeten mij.             Vandaar dat ik me iets uitgebreider wil voorstellen.  

Momenteel werk ik met magneten in combinatie met energie, kristallen en orgonites die ik tevens ook zelf maak. 

Ik ben best kritisch als het gaat over de ontwikkeling van mens en maatschappij. Keuzes te maken in wat wel en wat niet mee te nemen op mijn pad, neem ik heel serieus, omdat dat eigenlijk een keus is tussen durven groeien of gedachteloos meelopen.   

Als klein meisje maakte ik graag kettingen. Nu maak ik ze ook, maar dan met geneeskrachtige kristallen. In beide periodes trekken me de kleuren en vormen van die edelstenen me aan. (Edel) stenen verwerk ik graag in de vorm van een sieraad, omdat een steen om je nek of arm nou eenmaal leuker is dan een steen in je broekzak.  

Ik groeide op in Nederland in een liefdevol gezin met mijn vader, moeder en broer. Met natuurlijk haar kansen en beperkingen. Mijn leven liep door meerdere beroepen en ervaringen en langzaam maar zeker werd ik me bewust van de waarden die voor mij gelden.

En één ding springt daarbij naar voren: mijn gezin. Mijn gezin is mijn hoofdzaak.  Het gaat in ons leven om alles omvattende liefde. Soms moet ik me wegcijferen, andere keren juist mijn grenzen aangeven. Beide zijn vormend.  

Onderweg naar deze bewustwording heb ik als mijn eerste bijbaantje in een bloemenwinkel gewerkt. Ik heb als  kapster gewerkt. Maar ook werkte ik op kantoor, in een kledingwinkel, als telefoniste/receptioniste en in een sieradenwinkel, Nú weet ik dat creativiteit, menselijk contact, verzorging en schoonheid me nader aan het hart liggen dan bijv. administratief werk.

Ook hebben deze ervaringen me een brede basis gegeven, waardoor ik nu de door mij met liefde gemaakte sieraden en orgonites verkoop in mijn massage salon aan huis. Maar wie weet dat wanneer onze zoon ouder is, ik misschien wel een winkel in het centrum heb. Dan heb ik al heel veel voorkennis gedaan!

 

De orgonites kwamen op een heel andere manier mijn leven in. Een erg moeilijke periode.Ik had de ziekte van Lyme met bijna alle co-infecties die je erbij kon ‘krijgen’. Ook bleek dat ik stralingsgevoelig ben en kreeg voor beide hiervoor o.a. frequentie-behandelingen bij een holistisch arts, die ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel dankbaar ben!

Doordat ik mijzelf in straling ben gaan verdiepen, kwam ik terecht bij orgonite. Ik heb deze aangeschaft en voelde ik me uitgedaagd om hier dieper in te duiken. Ik bleek goed te reageren op een combinatie van edelstenen. Ook merkte ik dat er rust in en om me optrad, waar orgonites mij omgaven.

Inmiddels was ik begonnen met ze zelf te maken. Steeds meer ontdek ik het plezier ervan: de ene keer maak ik combinaties van materialen vanwege een vraag van een klant, de andere keer maak ik ze op de stroom van mijn eigen behoeftes en intuïtie.  

Ondanks dat dit een zeer zware periode in mijn leven was, heb ik hierin ook erg veel geleerd. Als kind zijnde voelde en zag ik energieën,  vanaf mijn 19de ben ik al verschillende cursussen gaan volgen die o.a. energie te maken hebben. In de jaren daarna leerde ik steeds meer bij en hoe hier mee te werken. Ook ben ik in contact gekomen met magneet therapie. Ik heb ontdekt hoe belangrijk onze hart-frequentie is en het belang van aarden. Ook wel de schumann-resonantie genoemd. Waardoor (energetische) blokkades aan het licht kwamen. Deze blokkades heb ik aangekeken en doorvoeld en verwerkt.Ik ben gaan inzien dat ziektes niet voor niets komen.

Alle ziektes willen je wat vertellen. En door naar binnen te keren in je hart frequentie te gaan komen deze antwoorden vanzelf op je pad. Bij mij was het duidelijk dat ik terug moest naar de kern wie ik in essentie ben en dit ook moest gaan leven.

Iedereen moet zelf zijn innerlijk werk doen in zijn of haar leven. Maar waar ik kan, wil ik graag helpen: behandelingen met orgonites, edelstenen en magneten in combinatie met energie dragen bij aan dat werk. Ze helpen met het wegruimen van verstoringen die de ziel op zijn weg tegenkomt.  Mijn diepere doel hierin is: het vrijmaken van de weg naar jouw eigen diepst-scheppende kracht in je. Andere te helpen leven wie die in essentie is. Dus uit de matrix!   

En hoe mooi is het dan, dat dit past in deze tijd van bewustwording!